Vodovodne instalacije koristimo za opskrbu toplom i hladnom pitkom vodom. Ako imamo vodovodne instalacije moramo imati i odvod ili kanalizacijske instalacije. Razumijemo važnost brzog popravka kvara na vodovodnim instalacijama stoga vršimo servisiranje i održavanje postojećih instalacija i nudimo vam besprijekornu izvedbu vodovodnih i kanalizacijskih instalacija, koja uključuje izradu kućnih vodovodnih i odvodnih instalacija. Danas možete birati između velikog broja različitih materijala za vodo instalacije stoga vam osiguravamo kvalitetne i certificirane materijale. Nijedna cijev ne traje zauvijek, ali uz uspješno planiranje i kvalitetno postavljanje Vaših instalacija, osigurati ćemo njihovu dugovječnost.

Naši radnici kontinuirano se educiraju o svim novostima iz svijeta instalacija, a timskim radom i savjetovanjima nastojimo udovoljiti svim Vašim zahtjevima.

Ugradbeni vodokotlić Grohe za wc šolju sa CH tipkom – 38772001

Fleksibilnost izbora

Ugradni vodokotlić Rapid SL Vam omogućava da ne budete prostorno ograničeni, bez obzira na dimenzije i oblik. Zahvaljuljući raznolikim mogućnostima kompozicija, u Vašem novom kupatilu ćete imati neograničenu slobodu u uređivanju i projektovanju-i samo Vaša mašta može postaviti granice. Možete koristiti srednje ili visoke zidove, za odvajanje ne samo vlažnih od suvih površina, nego i prostora za postavku lavaboa i bidea, a zahvaljujući našin ugaonim rešenjima odlično ćete iskoristiti i uske prostore. Ugradbeni WC- vodokotlići predstavljaju idealno rešenje za konzolnu ( viseću) WC šolju, ugrađeni u zid.

Cijevi AQUATHERM

Još od antičkih vremena čovječanstvo se bavi smislenim prijenosom i korištenjem vode (lat. aqua) i topline (grč. thermos-toplo). Tehnike koje su pritom primjenjivane, vremenom su se jako promijenile, ali je pokretačka motivacija uvijek ostala ista – želja za higijenom, zdravljem i s njima povezanim blagostanjem. Tvrtka Aquatherm, čiji smo generalni zastupnik za Hrvatsku, već preko trideset godina djeluje na poticanju tehničkog razvoja tehnologije cjevovoda, što odlučno doprinosi ispunjenju tih želja. Stalno prilagođavanje potrebama tržišta doprinijelo je da tvrtka Aquatherm postane poznata i ugledna širom svijeta.